Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Uplynul rok, co Khloé Kardashian (39) přiznala rhinoplastiku, a stále si ji nemůže vynachválit. Když jí její plastický chirurg Dr. Kanodia nyní přál ke 38. narozeninám, vzkázala mu díky za svůj perfektní nos. A že kolem něj byl celkem tyjátr.

Když se Khloé začala objevovat s výrazně užším nosíkem, fanouškům to samozřejmě neuniklo. A hned se do Khloé, která o plastice nejprve mlčela, pustili. Televizní hvězda dokonce chvilku tvrdila, že za změnu v obličej může konturování. S pravdou ven šla, až když se jí zeptali napřímo ve speciálu rodinné reality show.

„Podstoupila jsem plastiku nosu a všechny hrozně štve, že o tom nemluvím. Nikdo se mě na to ale nikdy nezeptal, ty jsi první moderátor, který to udělal,“ odpověděla tehdy Andymu Cohenovi.

V reality show Kardashianovi pak přiznala, že po předělání nosu toužila celý život, ale měla z něj strach. „Je přímo uprostřed obličeje, takže je to dost děsivá představa, ale konečně jsem sebrala odvahu a šla do toho. A miluju to,“ uvedla s tím, že se hojila dobře a neměla žádné problémy.

Khloé prošla z klanu slavných sester největší proměnou. V průběhu let hodně shodila a změnila se jí i tvář. Trollové si ji často dobírají, že je samá plastika, ale Khloé zarytě popírá, že by podstoupila jiný zákrok než na nose.

Odmítá, že by měla v obličeji výplně, i když přiznala, že si nechává aplikovat omlazovací injekce. Nikoliv však botoxové, na ty prý měla v minulosti špatnou reakci. Na proměnu Khloé se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám