Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka s největším hlasovým rozpětím Mariah Carey (54) se v úterý pořádně vyfešákovala, aby mohla jít předvést do pořadu ‚Good Morning America‘, jak skvělé postavy po porodu opět dosáhla. Ačkoli kompletně v černé vypadala fantasticky, fotografům malým nedopatřením ukázala i to, co mělo zůstat schováno. Během vystupování z vozidla před budovou televize ABC v New Yorku na ni čekaly zástupy fanoušků, a tak si zpěvačka zapomněla hlídat krátké šaty. Pod nimi ukázala, že i hvězdy první velikosti, mezi které Mariah patří, trápí stejné problémy jako milióny žen po celém světě.

Carey koncem dubna porodila dvojčata, holčičku Monroe a chlapečka jménem Moroccan. Zpěvačka celý život bojovala s výkyvy váhy, a tak se dalo čekat, že i během těhotenství se hodně zakulatí. A také, že ano. Mariah přibrala přes 30 kilogramů, ale většina nadváhy se jí už podařila shodit. Prvních 18 kilo prý šlo dolů hned a zbylé pak zhubla díky speciální dietě a cvičebnímu plánu trenéra Jennyho Craiga.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám