Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Tatiana Kovaříková byla autorkou kostýmů nového filmu Prezidentka. Přiznala, že občas si s Aňou Geislerovou (48), hlavní představitelkou filmu, vyměnily názory a šaty se musely lehce měnit.

"Většinou mi do toho nemluvila, ale když se jí něco nelíbilo, tak jsem to velmi rychle poznala," prozradila Super.cz Kovaříková. "Závěrečné šaty chtěla jiné, černé. Já jí ale vysvětlila, že potřebuju, aby byla světlá, aby byla vidět. A jak vidíte na plakátu, vypadala božsky," prozradila.

S Geislerovou už se dobře znaly. "S Aňou jsme pracovaly na několika filmech, známe se, je to vždycky krásná práce. Aně sluší skoro všechno, vždycky se mi s ní dělá velmi dobře," upřesnila návrhářka, která herečku oblékla i na slavnostní premiéru.

"Tyto šaty byly jasná volba. Ty Aňa chtěla už ve filmu, právě při té závěrečné scéně, a já řekla ne. A teď hrajou tady," dodala s úsměvem Kovaříková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám