Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Petra Horváthová sice není prvoplánová krasavice, ale o to zajímavější má tvář. Podívejte se, jak se za necelé dva roky změnila.

Začínala s účesem pod ramena, vlasy jí ale postupně dorostly a nechala si je ztmavit. Taky se jí podařilo shodit pár kilo. „Jako malá holka jsem chodila ostříhaná na kluka. A strašně se mi to nelíbilo. Ke krátkému účesu jsem se pak později vrátila, ale teď jsem ráda, že mi vlasy dorostly. S tímhle účesem jsem spokojená,“ říká herečka, která je populární především díky primáckému seriálu Cesty domů.

Petru nyní můžete vidět i v dalším seriálu Zázraky života, který se natáčel zhruba přede dvěma roky. Petra tu dostala svou první větší seriálovou příležitost.

„V Zázracích hraju sestřičku Ilonu, která neustále sbírá nějaké drby. A protože je nejen sbírá, ale taky posílá dál, dost často se stane katalyzátorem nějaké nepříjemné situace. Je to nešťastná a trochu zapšklá holka. Já o ní během natáčení říkala, že je zoufale blbá a blbě zoufalá. Nechtěla bych ji za kamarádku. Ale jako herecká příležitost pro mě byla skvělá,“ pochvaluje si Petra Horváthová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám