Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovnice extravagance Tess Holliday si vyrazila po nákupech v modelu, v němž byla k nepřehlédnutí. Oblékla černou koženou minisukni a top se vzorem jin a jang sahající těsně pod prsa.

Šestatřicetiletá Tess se nejdřív zastavila v butiku zaměřeném na nadměrné velikosti The Plus Bus a posléze se procházela po Highland Park v Los Angeles, kde se setkala s několika přáteli na zahrádce jedné z restaurací. Zkrátka pohodové odpoledne.

Americká plus-size modelka a blogerka se dvěma a půl milióny sledujících na Instagramu se vždy toužila stát modelkou, ale s jejími tělesnými proporcemi se to zdálo jako nemožné. Navíc zažívala šikanu kvůli své váze nejen ve škole, ale dokonce i od svého otce.

Ani to ji ovšem nezastavilo a svůj sen si nakonec splnila. Nejdříve se stala tváří televizní dokumentární série Heavy a následně získala kampaně značek Benefit Cosmetics, H&M či Addition Elle a spolupracovala například s Davidem LaChapellem, objevila se i v italské Vogue.

Tess, jež proslula rovněž piercingy a mnoha tetováními (má na sobě například Marilyn Monroe, Dolly Parton nebo Hello Kitty), je zároveň maminkou dvou synů. Ryleemu je již šestnáct a Bowiemu šest let. S otcem prvorozeného chlapce není v kontaktu a s tatínkem Bowieho se modelka rozešla po pěti letech manželství v roce 2020.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám