Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) slaví narozeniny. V těchto dnech vystupuje jako host na evropském koncertním turné skupiny Two Steps from Hell, dnes a zítra mají před sebou dva vyprodané koncerty v Praze.

„Je to naprosto úžasný pocit, zažívám snad nejšťastnější období svého života. Po každém koncertu diváci stojí, tleskají, máme skvělé ohlasy,“ sdělila Super.cz Kamila, která prací oslaví Kristova léta.

„Moc se těším na dnešní publikum v Praze, přeci jen v Čechách jsem doma. Ještě nás čekají koncerty ve Vídni a turné zakončíme v Krakově, ale už teď vím, že se mi bude po všech strašně moc stýskat. Určitě dnes bude nějaká malá oslava s kolegy, uvidím, jestli si třeba pro mě nepřipraví nějaké překvapení,“ dozvěděli jsme se od zpěvačky, která v roce 2008 zkusila své štěstí v talentové soutěži X Factor a vyplatilo se.

Dnešní koncert v Praze si nenechají ujít ani zpěvaččini rodiče nebo přítel Pepa. „S rodinou narozeniny oslavím až po návratu. Těším se, až navštívím rodinu v Krkonoších, také mě ještě v létě čekají koncertní verze muzikálů Kleopatra a Dracula s Kulturou pod hvězdami,“ dodala závěrem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám