Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přichází velký svátek pro všechny tenisové fanoušky. Diváci mohou Wimbledon sledovat na stanici Eurosport 2, díky mimořádné akci lze tento kanál najít v O2 TV za pouhou korunu.

Nejstarší a nejslavnější tenisový turnaj na světě se hraje od 27. června do 10. července na travnatých dvorcích All England Clubu v londýnském Wimbledonu. Představí se zde světová špička včetně Novaka Djokoviče či Rafaela Nadala. Ženská část rovněž nabídne největší hvězdy s výraznou českou stopou.

Foto: Společnost O2
Ilustrační foto

Hlavní hvězdou dámského pole je světová jednička a šampionka Roland Garros Iga Świątek. Chybět nebude ani Petra Kvitová, jež triumfovala na trávě v Eastbourne, nebo česká jednička a ambasadorka O2 TV Karolína Plíšková, která minulý rok dokráčela až do wimbledonského finále. Po roční pauze se objeví na kurtech nejvýraznější tenistka posledních dvou dekád Američanka Serena Williamsová.

V mužské části bude největší pozornost upřena na dvě legendy - Rafaela Nadala a úřadujícího šampiona Novaka Djokoviče. Pětatřicetiletý Srb může ve Wimbledonu triumfovat už posedmé. Na hattrick letošní sezony budu útočit Rafael Nadal, jenž vyhrál poprvé po sobě Australian Open i French Open a může v jednom roce uspět na všech čtyřech grandslamech.

Přímé přenosy z Wimbledonu odvysílá stanice Eurosport 2, kterou diváci najdou v televizi O2 TV. Ta je nyní mimořádně dostupná na prvních 30 dní za 1 Kč. Pak si každý může vybrat, zda službu ukončí nebo bude pokračovat za 449 Kč měsíčně. Kromě Wimbledonu nabízí O2 TV Stříbrná online dalších 106 kanálů (z toho 59 v HD kvalitě).

Akce platí do neděle 3. 7. 2022.

FORTUNA:LIGA nebo hokejová extraliga

Televize O2 TV je dostupná pro všechny diváky na českém území. Ke sledování stačí jakékoli připojení k internetu. Exkluzivní stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis přináší kromě kompletní FORTUNA:LIGY také atraktivní hokejovou extraligu, ženský tenisový okruh WTA, basketbalovou Euroligu, show TIKI-TAKA, talkshow Česká ulička, galavečery MMA nebo motoristické sporty.

Kanál Premier Sport 2 vysílá například fotbalovou Ligu mistrů UEFA, turnaje nejprestižnější MMA organizace světa UFC nebo populární NFL.

Vše o O2 TV najdete na webu o2.cz/tv nebo na lince 800 02 02 02.

Další články

Načítám