Hlavní obsah
Článek

Kateřina Brožová (56) má v posledních dnech velmi nabitý diář. Jak jsme již na Super.cz informovali, k profesi herečky si ještě přibrala funkci producentky. Na letní scéně Občanské plovárny uvádí legendární muzikál Noc na Karlštejně. My jsme navštívili první reprízu a Kateřinu Brožovou vyzpovídali.

„Mám obrovskou radost, hlediště bylo zaplněné a diváci nadšení. Pro herce není větší radost než spokojení diváci, to se nám dnes podařilo,“ řekla Super.cz Kateřina. V roli Elišky Pomořanské se střídá s Monikou Absolonovou.

Z původního obsazení se do svých rolí vrátili například Petr Štěpánek, Vlasta Peterková, Mojmír Maděrič nebo Václav Vydra. Nutno podotknout, že na hereččiných fotkách z původního a současného uvedení, byste našli jen minimum rozdílů.

„Když jsem kolegy oslovila s nápadem, že bych chtěla muzikál po letech obnovit, všichni byli nadšení a téměř bez váhání roli přijali. Mám v hlavě spoustu nápadů, tak věřím, že je budu postupně realizovat,“ říká. Na odpočinek tak kvůli pracovním závazkům herečce moc času nezbývá.

„Letošní léto je pro mě pracovní, s tím už jsem se smířila. Po pražských reprízách se přestěhujeme s Nocí na Karlštejně na zámek Mělník, kde s mou agenturou uvedeme také činoherní komedie a vystoupím na společném koncertu s Marianem Vojtkem,“ dodala závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám