Hlavní obsah
Článek

O spolupráci s moderátorkou VIP zpráv Ivanou Gottovou (48) má televize Prima family stále velký zájem. Dokazuje to i nová smlouva, kterou pro ni televize připravuje. Ta současná jí končí v květnu. Podle informací deníku Aha! si má nejlépe placená moderátorka tohoto pořadu přijít až na 100 tisíc korun, což by bylo o 30 tisíc víc, než dostává nyní.

Tiskový manažer Prima family Václav Mazánek potvrdil, že s Ivanou Gottovou jako s největším lákadlem pořadu i nadále počítají, ale víc k smluvním záležitostem sdělit nechtěl. Zdroj z produkce televize už byl sdílnější: „V nové smlouvě jí chtějí nabídnout peníze daleko větší, mluví se tady o částce až 100 tisíc za měsíc.“ To by bylo také téměř o polovinu více, než berou další dvě moderátorky pořadu Laďka Něrgešová (36) a Bára Niničová (31).

Zdá se, že ani Gottová nemá v plánu s touto dobře ohodnocenou prací skončit. Není divu. Za zhruba 11 natáčecích dní je tato suma více než lákavá. K Ivaně do domu na Bertramku proto i nadále dochází maminka herečky Simony Postlerové (47) Jana Postlerová (68) a dává jí lekce rétoriky.

Reklama

Další články

Načítám