Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neviděli jsme je více než tři roky. U nejkrásnějších slovenských dvojčat, která vystupují pod názvem Twiins, Daniely a Veroniky Nízlových, se toho změnilo opravdu hodně. Obě si stihly najít partnery, s nimiž mají krásné dcerky, ale v pětatřiceti skončily zpěvačky opět single a holčičky vychovávají v podstatě samy.

"Sice jsme zůstaly bez partnerů, ale život jde dál, a hlavně máme krásné zdravé děti, takže jsme šťastné," míní Veronika, která má podle slovenských médií sedmiměsíční dceru Neu s o patnáct let mladším partnerem, se kterým nikdy nežila. "Jsme v pohodě, vždycky jsme byli spíš kamarádi a těmi jsme zůstali. Malou navštěvuje, když má čas," upřesnila.

Její sestru zase pustil k vodě fotbalista Stano Lobotka, se kterým se přestěhovala do Itálie a má s ním dva a půl roku starou dceru Lindu. Mimo kameru nám jako důvod sdělila, že se mu přestala líbit, protože jí šlo pomaleji hubnutí po porodu, a rozešel se s ní textovou zprávou. "Vzhledem k jeho angažmá je to se stykem s dcerou složitější, ale vídá ji, když může," krčila rameny Daniela.

Mladé ženy si společně staví i dům, kde budou s dcerami bydlet. "Myslím, že mít společný dům je nejlepší řešení, protože jsme na sebe silně napojené. Byl by nesmysl, kdybychom si pořizovaly nemovitost každá zvlášť, když si rozumíme a pořád spolu vystupujeme. Naše dcery budou vyrůstat jako sestry, tatínek nám dělá zvukaře a maminka pomáhá s hlídáním," vysvětlila Daniela, když jsme ji se sestrou potkali na zahájení letní sezóny v Bešeňové.

Reklama

Další články

Načítám