Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Desetiletý syn herce Bena Afflecka (51) ťukl žlutým Lamborghini Urus do bílého BMW poté, co jej otec nechal v neděli usednout za volant zaparkovaného vozu. Podle informací zahraničních médií chlapec omylem zařadil zpátečku, auto poskočilo dozadu a šťouchlo do přední části za ním stojícího vozu. Na místě byla i Affleckova partnerka Jennifer Lopez (54), nikomu se nic nestalo.

Samuel, kterého má Affleck s exmanželkou Jennifer Garner, poté vystoupil a otec zkontroloval, zda je v pořádku, a objal jej. Následně šli obhlédnout škody. Mluvčí herce pro TMZ uvedl, že všichni zúčastnění jsou OK a nebyly způsobeny žádné škody.

„Když (Samuel) nastoupil do auta, trhlo sebou dopředu a zpět. Máme malý pozemek a auta stojí blízko u sebe,“ citoval web New York Post zaměstnance prodejny, kde k události došlo. „Všichni byli v pořádku. Vypadali v pohodě a pokračovali v prohlížení. Affleck auta miluje. Doufáme, že zase přijde,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám