Hlavní obsah
Článek

By zalezlý ve studiu, kde pracoval na nové muzice. Ben Cristovao (36) tvořil album Protenkontrast, které spatří světlo světa, tedy všech platforem, 1. července. Vzhledem k tomu neměl čas ani na to, aby udržoval fyzičku a v plavkové formě se rozhodně necítí.

"Víc trénovat a posilovat začnu zase v létě. Každý má ty standardy někde jinde a já opravdu neměl čas. Zase takový průšvih to ale není, a když bude vedro na letních koncertech, tak to tričko shodím," smál se Ben, který už se připravuje i na velký koncert 1. října v O2 areně, který byl kvůli covidu odložený. "Moji fanoušci mi trochu zestárli, narodily se jim i děti, ale snad nezačali poslouchat místo mě country. Zatím to vypadá, že jich přijde dost," řekl Super.cz.

S Benem jsme si v našem rozhovoru povídali i o oblíbených exhibičních zápasech celebrit. Šel by do nich i on? "Dívám se rád na jakékoli zápasy, ale sám dělám relativně profesionálně brazilské jiu jitsu a chci se věnovat spíš tomu. Takže bych hodně váhal a musel bych mít extrémní motivaci, abych se předváděl v něčem, co bych se učil půl nebo tři čtvrtě roku. Podkopávalo by to něco, co jsem celou dobu dělal," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám