Hlavní obsah
Článek

Před dvěma týdny se muzikant Jordan Haj (35), když s partnerkou Emmou Smetanou (36) vystupovali v pražských Žlutých lázních, dostal do potyčky s bodyguardem. Skončil v nemocnici s několika stehy. Teď už je hudebník v pořádku. "Stehy jsem si sám vytahal," řekl Super.cz.

S partnerkou jsou oba opět v kondici a mají jeden koncert za druhým, úspěšně zvládli i svoje vlastní turné, i když z toho měli obavy. "Všichni nás varovali, že dělat ho v červnu, když jsou lidé spíš v krásném počasí venku, než aby chodili do klubů, je risk," řekla nám Emma, která si pochvalovala rekordní účast i na závěrečném koncertu v Lucerna Music baru, kde křtili novou desku.

My je potkali na eventu firmy, která se specializuje na plavky a spodní prádlo, kde Emma předvedla, že je na plavkovou sezónu připravena. Ve dvou outfitech, které vystřídala, ukázala štíhlounké tělo. "My tu přípravu do plavek zahájili už kvůli desce, klipu a turné, tak se to hodilo. Ale neručím za to, že za měsíc budeme v plavkách vypadat ještě tak, aby se vám to chtělo točit," smála se Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám