Hlavní obsah
Článek

Už v červenci se stane vdanou paní. Lela Ceterová (34), partnerka zápasníka MMA Karlose Terminátora Vémoly, si užívá poslední týdny jako svobodná. Za sebou má rozlučku se svobodou a oslavu svých narozenin, nyní vyrazila slavit narozeniny své kamarádky.

Party probíhala na Vltavě a Lela si výlet užívala plnými doušky. I když jako jediná nepila alkohol, stále kojí syna Rockyho. "Konečně na sluníčku s holkami, bavila jsem se skvěle, i když bez alkoholu. Říká se, že jak jsi s dobrou partou, umíš se bavit vždy," říká Lela.

Na lodi vystavila v bikinách své obří, několikrát zvětšené vnady. Poslední plastiku absolvovala v roce 2018. Karlos se netají tím, že by byl rád, kdyby si Lela svá prsa nechala v budoucnu ještě přifouknout. Tomu se ale sexbomba zatím brání.

A jaká bude svatba? Bujará! „Svatba měla být v podniku, kde jsme měli první rande. Ale vzhledem k tomu, že přijde pár set lidí, tak bychom se tam nevešli. Proto půjdeme do jiného podniku, kam s kluky přijedu lodí. A protože to místo bude plné kolotočů, tak možná svatba proběhne na vodě na parníku,“ popsal Super.cz své plány ženich Karlos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám