Hlavní obsah
Článek

Holčička na obrázku je obdařená nejen velkým hlasem, ale také velkým hrudníkem, ke kterému jí dopomohli plastičtí chirurgové. Za svou kariéru několikrát vystřídala barvu vlasů a také proporce této slavné dámy se často mění. Neustále totiž hubne a zase přibírá. Se svým mužem, s nímž má dvouletého syna, ke kterému za nějaký čas přibude bratříček nebo sestřička, žije kousek za Brnem. Už víte?

Velký talent se u zpěvačky Ilony Csákové (53) projevoval od útlého dětství. Již na základní škole zpívala s dětským souborem Motýlci. Roku 1985, ve svých patnácti letech, se v Litvínově zúčastnila pěvecké soutěže, kterou vyhrála. O dva roky později se sedmnáctiletá Ilona stala členkou kapely Laura a její tygři, se kterou zůstala až do roku 1992. Poté se rozhodla věnovat sólové dráze. Vydala celkem devět sólových alb.

Cizí jí není ani účinkování v muzikálech. Představila se například v Kleopatře, Golemovi, Třech mušketýrech a v současné době by se měla vrátit do role Žofie v Katu Mydlářovi. Tam ale kvůli druhému těhotenství, které oficiálně potvrdila, již nenastoupí.

Co se týče soukromého života, Ilona dlouho nemohla najít toho pravého. Podařilo se jí to až na prahu čtyřicítky, když potkala Radka Voneše, otce svého dvouapůlletého syna Daniela, kterého si loni v létě vzala za muže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám