Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se František Ringo Čech před rokem svěřil, že celý život tajně toužil po těle Uršuly Klukové (82) a rád by ji viděl, jak ji pánbůh stvořil, nikdo ještě netušil, jak herečka jeho slova vezme vážně. Pro začátek nabízí alespoň svá babičkovská ňadra. Podívejte se do fotogalerie na odvážnou Uršulu, která se odvázala v bazénu plném nahých mladíků a slečen a nakonec sama odhodila i dolní díl plavek!

„Přehlídla jsem ve scénáři a ve smlouvě, že mám ve filmu Školní výlet vystupovat nahá. Nechtělo se mi to dělat, ale protože jsem profík, nakonec jsem to natočila. Jestli tam bude ale něco ze mě vidět, dám autorovi Tomáši Magnuskovi květinu a pak ho zažaluju,“ řekla Super.cz Uršula Kluková ke své první téměř erotické filmové scéně života.

Postava paní Uršuly bezradně s mapou bloudí po hotelovém komplexu, až narazí na bazén, ve kterém se koupou lidé zásadně nazí. To ji vyleká, ale při příští návštěvě už do něj sebevědomě vleze a sundá si také úplně všechno, co na sobě má. Věčně vysmátá herečka Kluková měla při natáčení této intimní scény kromě studu ještě dva zásadní problémy. Neumí totiž například pořádně plavat. „Když už překonala stud a lezla do bazénu, křičela strachy, že se tam utopí,“ říkají svědci natáčení. „To je pravda, do tekutiny zásadně nelezu. Plavat neumím. Zatím,“ potvrzuje Kluková. Navíc také především kvůli ní dostal celý štáb příkaz opustit prostor a kromě zvukaře, kameramana, režiséra a herců v bazénu nikdo nesměl být na scéně přítomný. „Režisér si sám klapal klapkou,“ dodal náš informátor.

Nová česká komedie Školní výlet již ve čtvrtek vstupuje do kin. Podle diváků, kteří již měli šanci ji shlédnout, navazuje na tradici těch nejlepších českých humorných snímků. Fanoušci Klukové, kteří budou chtít detailněji zkoumat, copak se skrývá u Uršuly pod hladinou, si budou ale muset počkat až na chvíli, kdy snímek vyjde na Blu-ray disku v HD kvalitě...

Reklama

Další články

Načítám