Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou je nahoře, podruhé dole a pak zase dokola... A podobně je to u pětatřicetileté americké zpěvačky i s její váhou. Momentálně je ale Kesha v životní formě, což názorně předvedla během svého pátečního vystoupení na Gay Pride v New Yorku.

Talentovaná umělkyně, jež v minulosti bojovala s psychickými potížemi, anorexií a následným rapidním přírůstkem na váze, je tak snad z nejhoršího venku. Svého hudebního producenta Dr. Luka obvinila z psychického týrání a znásilnění, kvůli čemuž se s ním i soudila. Verdikt pro ni sice nedopadl podle představ, jelikož soud uvěřil výpovědím producenta, jenž veškerá obvinění odmítl, ale zpěvačka se už nějaký čas snaží opět dostat na výsluní.

K akcím tohoto typu divoké módní kreace patří, což nedávno předvedla i její kolegyně Christina Aguilera, která pro změnu na Gay Pride v Los Angeles vystřídala hned několik kostýmů, z nichž jeden byl bláznivější, než druhý.

A Kesha rozhodně tentokrát nezůstala pozadu, když odvážný kousek připomínající plavky doladila řetězy a koženými hvězdičkami. Odhalila přitom kompletně své kulaté pozadí, což by ovšem mohlo být spíš dílem plastických chirurgů, než tvrdé dřiny v posilovně. Takzvané ‚brazilské pozvednutí pozadí‘ je totiž nejen mezi celebritami poslední roky velmi v kurzu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám