Hlavní obsah
Článek

Tanečník Maks Chmerkovskiy (42), známý z americké taneční soutěže Dancing With the Stars, pobýval na rodné Ukrajině, když zemi napadla ruská vojska. Situaci dokumentoval prostřednictvím sociálních sítí a spolu s dalšími se schovával ve sklepě hotelu v centru Kyjeva.

Jeho žena, tanečnice Peta Murgatroyd (35), se o něj nesmírně bála. Ta byla doma v USA s jejich synem Shaiem (5). Když se pak Maks v pořádku dostal zpět ke své rodině, byli nesmírně vděční.

Peta před pár dny svěřila, že krátce před tím bohužel přišla o miminko. Bylo to potřetí za dva roky, co potratila. Později jí diagnostikovali syndrom polycystických ovarií, ale své touhy po dalším potomkovi se ještě nechce vzdát.

V emotivním rozhovoru pro magazín People pár přiznal, že podstupuje proces umělého oplodnění. Peta pak zavzpomínala i na těžké životní okamžiky, které mu předcházely.

Poprvé potratila na podzim roku 2020 na toaletě supermarketu. O devět měsíců později přišla další ztráta. Tehdy se zrovna chystala odletět za manželem do New Yorku, kde mu chtěla sdělit radostnou novinku, že budou podruhé rodiči.

Třetí potrat prodělala v říjnu loňského roku, když byl její muž na Ukrajině, kde porotcoval tamní verzi populární taneční soutěže a o pár měsíců později uvízl kvůli válce. Peta se nakazila covidem a byla tak zesláblá, že ani nemohla pečovat o syna. Omdlela v dětském pokoji a musela být hospitalizována.

Lékaři jí pak sdělili, že byla v pátém týdnu, ale o miminko bohužel přišla. „Bylo mi na umření, ale vnímala jsem, co se stalo. Na moje tělo toho bylo prostě moc. Nemohla jsem uvěřit, že se mi to děje,“ přiznala otevřeně.

Pár se obrátil na tým odborníků, kteří jim nyní pomáhají s umělým oplodněním. A zase jim svitla naděje. „Poprvé za dva roky jsem nadšená. Jsem mnohem šťastnější, když mám odpovědi na své otázky,“ uvedla ke své diagnóze tanečnice.

Reklama

Další články

Načítám