Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V oblíbeném televizním seriálu Melrose Place řešily spoustu dramat. V soukromí to mezi nimi ale rozhodně nevře. Herečky Daphne Zuniga (59), Laura Leighton (53) a Courtney Thorne-Smith (54) potěšily fanoušky společným selfie 30 let po uvedení populární show.

O fotografii ze společného oběda se podělila Daphne na svém instagramovém profilu. Ta ostatně před třemi lety sdílela i fotku s dalšími kolegy ze seriálu, který dělal divákům radost celých 10 let.

Daphne si v něm zahrála fotografku Jo Reynolds, Laura Sydney Andrews, mladší sestru postavy Jane Mancini a Courtney ztvárnila servírku Allison Parker.

Daphne později účinkovala také v seriálu One Tree Hill, Laura si střihla roli matky jedné z hrdinek v seriálu Prolhané krásky a Courtney se objevovala v Ally McBealové, Bláznivém Jimově životě a v neposlední řadě v sitkomu Dva a půl chlapa jako Lyndsey.

Všechny dámy dodnes hrají. Daphne se letos objevila v seriálu Dynastie, v tom se mihla i Laura, která loni uvedla také seriál Ostrov divokých fantazií. Courtney si nyní dopřává trochu hereckou pauzu. Naposledy ji diváci mohli zaznamenat před dvěma roky v jedné z epizod seriálu Máma.

Melrose Place se začal vysílat v roce 1992 jako spin-off Beverly Hills 90210 a okamžitě se z něj stal hit. Přízeň diváků si udržel celou dekádu a v roce 2009 se dočkal tzv. rebootu, který se však už nechytil.

Reklama

Další články

Načítám