Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne nadarmo měla v dobách Spice Girls přezdívku Sporty Spice. Mel C ani v osmačtyřiceti letech nepřestává udivovat vyrýsovanou figurou, na které si hodně zakládá. S přibývajícím věkem jí jistě dává čím dál tím víc zabrat, udržet se v takové formě, ale výsledek stojí za to, jak předvedla ve středu během svého vystoupení na proslulém anglickém hudebním festivalu Glastonbury.

Během svého energií nabitého koncertu nechala ve sportovních teplákách a krátkém tričku s nápisem Alexa, play Spice Girls, vyniknout hlavně pevné paže a vyrýsované břicho. Vlastním jménem Melanie Jayne Chisholm jako by se vrátila o čtvrt století zpátky do dob největší slávy "spajsek" a zub času se na ní vůbec nepodepsal.

Jeden z nejznámějších festivalů na světě s tradicí od roku 1970 se kvůli pandemii covidu-19 koná na Worty Farm ve městě Pilton poprvé po třech letech a bude trvat až do neděle. Během víkendu se chystají vystoupit například i Paul McCartney, Billie Eilish nebo Kendrick Lamar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám