Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Elegantní a plná bonusů – taková je limitovaná Samsung Galaxy S22 O2 TV Sport edice, která nadchne nejen všechny fanoušky sportu, ale i kvalitních smartphonů. Vlajkovou loď Samsungu doplňuje například i O2 TV Sport Plus na rok zdarma! A mnohem víc.

Sport a telefon? Kombinace, která funguje. To jasně dokázaly společnosti Samsung a O2, když spojily své síly a vytvořily unikátní sérii, která se prodává v omezeném a symbolickém počtu 222 kusů. „Chtěli jsme vytvořit jedinečnou edici, která posune radost z nákupu telefonu o úroveň výš. Do jednoho balíku jsme spojili to nejzajímavější, co nabízíme,“ řekl k limitce Václav Dostál, který má v O2 na starosti prodej mobilních telefonů a dalších zařízení.

A co všechno v ní najdete? Moderně vypadají box je plný příjemných překvapení, která zkrátka potěší. Největším lákadlem je O2 TV Sport Plus na celý rok zdarma, díky čemuž nepropásnete žádné utkání. O2 TV Sport Plus v sobě zahrnuje osm prémiových kanálů v HD kvalitě – O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport 1, Premier Sport 2, ČT Sport, Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Už to samo o sobě je lákavá nabídka. Především proto, že celá Samsung S22 O2 TV Sport edice stojí stejně jako telefon samotný – tedy 21 989 korun. Prémiové sportovní kanály jsou však jen začátek. Následuje další dárek – 100GB SIM karta, kterou můžete vložit například do tabletu a surfovat na online vlně nezávisle na Wi-Fi. Aby bylo zprovoznění telefonu co nejpohodlnější, přibalil do boxu operátor O2 rovnou i nabíječku a transparentní kryt.

Foto: Společnost O2
Největším lákadlem je balíček O2 TV Sport Plus na rok zdarma a 100GB SIM karta

Výbava, která potěší sportovní fandy

Sportovní edice nenese tento název pro nic za nic. Poprvé praví fanoušci zajásali u prémiových kanálů zdarma, v edici na ně ale čekají i další hmotné dárky spojené se sportem. Ať už jste příznivcem fotbalu, hokeje, basketu nebo třeba florbalu, neobejdete se bez kvalitní lahve.

I ta čeká na svého majitele v Samsung Galaxy S22 O2 TV Sport edici. A to hned vedle dresu, který udělá z každého běžného cvičení nebo gaučového fandění prvotřídní sportovní zážitek. Pomyslnou třešničkou na dortu je stylová klíčenka ve tvaru samotného telefonu, která na sobě nese unikátní výrobní číslo.

Foto: Společnost O2
Všechny sportovce potěší lahev i dres z kvalitního materiálu

Vlajková loď připlouvá

Samozřejmě v limitované edici nechybí ani nadupaný černý Samsung Galaxy S22 128GB. Prémiový smartphone snad ani není třeba představovat. Telefon je vybavený třemi zadními kamerami zaručujícími kvalitní videa i fotografie, které zachytí i drobný detail a barvy na nich působí přirozeně. Má i 3x optický zoom a ultraširoký snímač. Baterie vydrží celý den a osmijádrový procesor zaručuje skvělý výkon telefonu.

Více o speciální limitované edici Samsung Galaxy S22 O2 TV Sport najdete na stránkách o2.cz.

Další články

Načítám