Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aneta Vignerová (36) zuří. Nelíbí se jí, že byly v médiích zveřejněny fotky z kalendáře, který víc jak před rokem nafotila pro známou českou cestovní kancelář na Seychelách. Krátce po nafocení měla kráska z neupravených snímků dobrý pocit, požadovala ale na fotografovi Jakubu Ludvíkovi určité korekce.

„Některé věci bych holt udělala jinak. Po zveřejnění fotek z kalendáře v médiích jsem si ale nemohla nevšimnout, že na fotkách nebyla udělaná jediná změna, kterou jsem požadovala," říká Aneta. Modelka si z profesionálního hlediska většinou nedovolí mluvit fotografovi do jeho práce, jelikož se ale jednalo o dost odvážné snímky, na kterých má Miss ČR 2009 odhalená prsa a jiná intimní místa, udělala v tomto případě výjimku.

„Myslím, že než někdo něco pustí do světa, tak by mi mohl aspoň dopředu zavolat, abych se na to mohla připravit. Ty fotky viděla moje máma a blízcí a nebylo mi to vůbec příjemné," říká Vignerová. „Odhalila jsem se příliš. Příště si velice rozmyslím, jestli bych do něčeho podobného šla," říká Aneta.

Naopak v Jakubu Ludvíkovi zanechala práce s Anetou dobré vzpomínky. „Známe se už dlouho, byla to pohodová spolupráce," vzpomíná na focení na svém oblíbeném seychelském ostrově Mahé Ludvík.

Známý fotograf dokonce modelce složil poklonu. „Obdivoval jsem Anetu za to, jak hrdinně pózovala v pralese s obřím pavoukem. Měla sice husí kůži, ale zvládla to," vzpomíná vždy usměvavý pohodář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám