Hlavní obsah
Článek

Hudbě se věnuje dlouhodobě, na pár let ji však postavila na druhou kolej. Gabriel Jiráčková (24) se začala naplno věnovat úpravám svého zevnějšku a stala se tak "Českou Barbie". Nyní se chce blondýnka se silikonovými vnady velikosti 10 pustit naplno do svého dávného snu.

„Zhudebnila a nazpívala jsem modlitbu své kamarádky z Kyjeva, kterou mi poslala v tu noc, co začalo bombardování. Píseň “Where the sun has gone” se tak stala mou neoficiálně oficiální první autorskou písní a mým návratem na hudební scénu po 8 letech,“ svěřila se Super.cz Česká Barbie, která by ráda v hudební branži prorazila pod jiným jménem.

„Společně s klipem, který můžete vidět na mém novém YouTube kanálu “Lolo Pink”, což je mé nové umělecké jméno pro “Zpívající Barbie”, spouštím i merch s krásnou mikinou a tričkem, z jejichž prodeje výtěžek věnuji nadačnímu fondu Děti Ukrajiny, který se stará o výuku ukrajinských dětí v době války,“ řekla blondýnka, která chystá další novinku v podobně nového videoklipu, který bude natáčet v Dubaji.

Vedle práce na nových hudebních projektech se letos objeví i na karlovarském filmovém festivalu.

„Festival stejně jako český fashion week si prostě nikdy ujít nenechám, i kdybych měla přiletět třeba z druhého konce světa! “Karlovarská Princezna”, jak mi tu už pár let někteří místní lidé přezdívají, přeci nemůže ve Varech chybět. Tato má přezdívka vznikla, když jsem před čtyřmi lety v růžovém kočáře přijela před hotel Pupp a způsobila mírné pozdvižení pořadatelů, kteří si chvíli nebyli jistí, co za neohlášenou herečku jim to tam přijelo a jak mě mají uvítat,“ svěřila se Česká Barbie, která hodlá strávit na festivalu tři dny.

„Stejně jako před čtyřmi lety si nenechám ujít přehlídku mé dvorní návrhářky a skvělé kamarádky Debbie Brown na střeše hotelu Thermal a letos také poprvé party Czech Fashion Week Lounge v hotelu Imperial,“ dodala silikonová kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám