Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco ostatní známé dámy se pro kalendář soutěže Anděl mezi zdravotníky fotily víceméně zahalené, herečka Michaela Dolinová (60) musela do bikin. A neměla s tím problém. Dva roky před šedesátkou má takovou postavu, že si může půjčovat oblečení od svých dcer. "Mám velikost 36," řekla Super.cz.

Figuru si hlídá už kvůli vystupování. "Tělo je můj výrobní prostředek a nechci na jevišti v odvážnějších šatech řešit, jestli zatahovat břicho. Posledních pár měsíců jsem navíc vynechala přílohy, takže jsem shodila nějaká tři kila. Teď před létem se to hodí," usmívala se Dolinová, která na zdravou výživu dbala vždycky a s věkem je ještě striktnější.

"Bez příloh a pečiva to jde úplně v pohodě. Chleba je prázdná energie, jím hodně maso, zeleninu, sýry. Zabalím si jídlo s sebou do krabičky, myslím na to, co budu jíst celý den, abych měla stravu pestrou a vyváženou," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám