Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho kolegyni Lenku Špillarovou, s níž uvádí ranní vysílání Nový den na Primě, známe velmi dobře. Když jsme si ale přečetli dvojrozhovory s moderátorem Jaroslavem Brousilem, chtěli jsme si upřesnit některé informace. Jarda hovoří o svém partnerovi, tedy o muži, zároveň má ale dospívajícího syna.

"Chvilku mi trvalo, než jsem si udělal ve své orientaci jasno. Do nějakých jednadvaceti nebo dvaadvaceti jsem myslel, že jsem na holky. Oženil jsem se, narodil se mi syn a poměrně po krátké době jsem se rozvedl. Ale nebylo to kvůli orientaci, zkrátka nám to neklapalo. Ale ten čas, kdy jsem byl sám, jsem využil k tomu, abych si v tom udělal jasno," řekl Super.cz Brousil, který v našem videu vypráví i podrobnosti, které prý ani jeho exmanželka doposud netuší.

Zajímalo nás i to, jak se s tím, že má táta v životě "strýčky", vyrovnal jeho syn, kterému bude třináct let. "Přišel na to docela brzy, bylo mu pět, když nás viděl, jak jsme se s mým tehdejším partnerem políbili. Myslím, že to docela rychle pochopil," uzavřel Jarda.

Reklama

Další články

Načítám