Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáctiletá hvězdička Monika Bagárová (29) v nejodvážnějším modelu, který si kdy oblékla! Monika svoji postavičku předvedla do všech detailů. Dokonalé tělíčko zahalila pouze do kombinézky, která připomínala luxusní spodní prádlo. Odhalila celá stehna a předvedla i dekolt.

Tento druh oblečení už je ale na české scéně oblíbený delší dobu. S vystupováním v modelu, který ze všeho nejvíce připomíná gymnastický dres, začala Klára Vytisková z kapely Toxique, která zpívá převážně na klubové scéně. Navázala na ni Markéta Konvičková (29), která si v něm troufla na velký koncert.

"Dlouho jsme přemýšleli, co Monice obléknout. Nakonec jsem nakoupil flitry a za osm a půl hodiny bylo bodýčko ušité. Ještě tři hodiny před vystoupením jsme řešili, aby jí dobře sedělo v rozkroku," prozradil Super.cz Moničin stylista Lucas Mach. "Protože šlo v show To byl náš hit o disco kolo, inspiroval jsem se oblečením Boney M. Jinak ale Moniku budeme dál držet v jejím elegantnějším stylu," upřesnil.

Reklama

Další články

Načítám