Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Václav Tittelbach patřil k nejznámějším a nejpopulárnějším sporťákům na televizních obrazovkách, léta byl hvězdou Novy a jejích sportovních novin. Ze stanice odešel v roce 2012. Poznali byste ho dnes?

Spolu s partnerkou Lenkou Tittelbach dorazil na premiéru filmu Prezidentka, pozvánku ale buď nedočetli, nebo nad ní mávli rukou. Byl tam totiž přísně zadaný dress code, který u pánů vyžadoval smoking, u dam to pak byly večerní šaty.

Dress code crative black tie je sice trochu uvolněnější, nicméně nedovoluje, abyste do společnosti vyrazili v proužkované košili, i když pod tmavé sako, které si sedmašedesátiletý moderátor nosil ležérně přes ruku.

Ani jeho partnerka zadání nesplnila. Dorazila v krátkých letních šatech s koženou cross body kabelkou.

Kdo naopak dress code dodržel beze zbytku, byla hlavní hvězda filmu Aňa Geislerová, výborně vypadala také návrhářka Tatiana Kovaříková a slušelo to také herečce Vandě Chaloupkové, zpěvačce Kate Matl či herečce Jitce Asterové.

Reklama

Další články

Načítám