Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kendall Jenner (28) a Devin Booker se po dvou letech vztahu rozešli, hlásí zdroje E! News z okolí páru. Ještě minulý měsíc si spolu užili svatbu modelčiny nejstarší sestry Kourtney v Itálii, po návratu ale přišel rozchod.

„Měli špatné období a rozešli se. Jsou od sebe zhruba týden a půl,“ nechal se slyšet zdroj s tím, že mají rozdílné životní styly.

A prý to byla Kendall, kdo dal vztahu stopku, zatím ale není jasné, jestli půjde jen o pauzu nebo konec na trvalo.

Jenner jako jediná z klanu slavných sester své vztahy nerozebírá veřejně, a to ani v rodinné reality show Kardashianovi, která u nás běží na Disney+. Jako jediná je také zatím bezdětná.

Ani vztah s Bookerem nikdy neoznámila, ale spojováni byli od dubna 2020. Na jejím instagramovém účtu se však sportovec objevil až v únoru následujícího roku.

Kendall má pro urostlé basketbalisty slabost, před Devinem randila s Benem Simmonsem nebo Blakem Griffinem. Mezi její další slavné ex pak patří například zpěváci Harry Styles nebo Nick Jonas či rapper A$AP Rocky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám