Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále usměvavá a oblíbená herečka Martina Randová si užívá těchto dní. Konečně může opět po dvou letech naplno pracovat a točit. Jediné, co jí ještě ke štěstí chybí, je milující muž po jejím boku. Díky zkoušení nové komedie s názvem O Vánocích budu gay v Divadle Metro si uvědomila jedno.

„Já bych byla tolerantní manželka. To ne, že bych si teď chtěla vzít všechny gaye na světě, ale kdyby se to provařilo a muž by mi řekl, že bude i tak se mnou a bude šťastný se mnou i se svým partnerem, a když by mě neopustil jako člověk, tak by mi to nevadilo,“ svěřila se Super.cz herečka, známá z Ordinace a později také Ulice.

Martina žije se svojí maminkou a pejskem. Všichni už mají společný plán na červenec. Užijí si volno a vyrazí za svými příbuznými. „Pojedeme do Tachova, za mými praneteřemi a za mojí ségrou a za celou rodinou, tak to bude krásný,“ těší se.

Mužem jejího pracovního života je Martin Zounar (56). Herci se často smějí tomu, že jsou stále spolu. A co Martina Randová říká na tvrzení, že je s kolegou Zounarem častěji než jeho manželka? „Je to tak. Když to lidem spolu sedí a mají se rádi, tak si myslím, že je v pořádku, že spolu pracují,“ dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám