Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská moderátorka a exmanželka Libora Boučka Marianna Ďurianová je podle slovenského serveru topky.sk těhotná. S přítelem, Romanem Doležajem, se kterým se v září loňského roku zasnoubila, se těší na prvního potomka.

Ďurianová zatím těhotenství nepotvrdila. Ještě nedokončila první trimestr a je velmi pověrčivá. O jedno miminko totiž v minulosti již přišla. Potratila koncem prosince 2007.

Slovenská kráska byla velkou školou života pro Libora Boučka. Ve velkém stylu se za něj provdala v roce 2006 a tentýž rok manželé podávali žádost o rozvod. Od počátku se spekulovalo o vypočítavosti tehdy nejznámější slovenské zlatokopky Ďurianové.

Už po půl roce manželství začala Libora podvádět, až ji média načapala při nevěře s česko-německým podnikatelem Janem Novotným. To už bylo na Boučka moc a pár šel od sebe. Ďurianové a Novotnému pak vztah ještě nějakou dobu vydržel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám