Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hojně očekávaný a pravděpodobně nejděsivější horor současnosti s názvem Černý telefon se dočkal své premiéry v Los Angeles, a celebritou, která na červeném koberci nejvíce zaujala, nebyl nikdo z aktérů, ale modelka Joy Corrigan.

A není se čemu divit. Vynesla totiž růžový outfit jako dělaný pro panenku Barbie a díky síťovanému topu, pod který zjevně nevzala podprsenku, byla nepřehlédnutelná. Aby nepůsobila ale úplně lacině, doplnila model párem botiček od Christiana Louboutina, kabelkou Yves Saint Laurent a náušnicemi Chanel.

Na sociální síti se fanouškům svěřila, že se jí podpatek po cestě na premiéru zasekl v eskalátoru. Naštěstí nepřišla k úhoně ani Joy, ani bota.

Jako modelka spodního prádla Victoria´s Secret Joy ráda předvádí své sexy křivky. V minulosti ostatně pózovala i pro Playboy nebo Sports Illustrated.

Díky jejímu půvabu už ji dokonce obsadili do několika snímků. Ve Vražedné bilanci se blýskla po boku Bruce Willise, s Arnoldem Schwarzeneggerem se zase objevila ve filmu Zraněná srdce.

Reklama

Další články

Načítám