Hlavní obsah
Článek

Dcera topmodelky Heidi Klum (50) vyrostla do krásy. Jejího líbezného obličeje a štíhlé figury si už dávno všimli i ve světě modelingu, naposledy se objevila v reklamní kampani kolaborace značek Michael Kors a Ellesse, v minulosti se objevila na titulce magazínu Glamour, Harper´s Bazaar nebo Vogue.

„Je to šílené, hlavně to, že dělá všechno to, o čem jsem kdy snila. Dior, Michael Kors, Dolce&Gabbana... říkám si ‚wow‘ a jsem za ni nesmírně šťastná. Je teď na obláčku,“ řekla Heidi pro Access Hollywood. Také prozradila, že se její dcera dostala na vysokou školu, kam chtěla, z čehož má samozřejmě také velkou radost. „Když je šťastné vaše dítě, je to ta nejdůležitější věc,“ dodala modelka.

Asi nikoho nepřekvapí, že největší podporovatelkou a fanynkou Leni je právě její matka. Vychovávala ji sama, vztah s podnikatelem Flaviem Briatorem se rozpadl ještě před narozením dívky.

Později Leni adoptoval zpěvák Seal, který byl manželem Heidi v letech 2005-2014. Do manželství se narodili ještě synové Henry a Johan a dcera Lou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám