Hlavní obsah
Článek

Být ženou jednoho z nejlepších fotbalistů světa je už samo o sobě pořádný závazek, který si žádá nějak vypadat... Ale to, jakou postavou oplývá modelka Antonella Roccuzzo jako trojnásobná maminka, je až neuvěřitelné.

Čtyřiatřicetiletá manželka Lionela Messiho předvedla své křivky v tyrkysových bikinách během dovolené na Ibize. Zajímavé je, že dvojice pochází ze stejného argentinského města Rosario a zná se už od dětství. Pár tvoří od roku 2008.

Společnost na luxusní jachtě jim dělal další známý manželský pár ve stejném složení – fotbalista + modelka, a to Cesc Fàbregas a Daniella Semaan. Španělský záložník hrající za klub AS Monaco FC si vyhlédl půvabnou libanonskou modelku v roce 2011, kdy se rozváděla se svým prvním manželem, obchodníkem Eliem Taktoukem, s nímž již měla dvě děti.

Další tři potomky (devítiletou dceru Liu, sedmiletou Capri a pětiletého Leonarda) má nyní právě s o čtrnáct let mladším fotbalistou. To znamená, že dáma v růžových bikinách je dokonce maminkou pěti dětí, což by asi při pohledu na její kondici nikdo netipoval...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám