Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Postupně všechny tři členky kapely Holki podstoupily plastiku prsou a teď se to v jevištních kostýmech nebojí ukázat. Svá nová ňadra předvádějí v opravdu sexy modelech. Ty navíc Katka Brzobohatá, Nikola Šobichová a Radana Labajová nakoupily doslova za hubičku.

"Prsatější kostýmy jsme ještě neměly. Tady se jasně potvrzuje věta Radaniny babičky: Čím starší ženská, tím kratší zástěra. Ale na pódiu se to blýská hezky," shodly se členky skupiny. "Pořídily jsme si je v nejlevnějším zásilkovém obchodě, nejsou od žádného návrháře. Takže si děláme legraci, že se i tam seženou takové šaty," řekla Super.cz Katka Brzobohatá.

"Naposledy jsme je vytáhly na Staré pecky Leoše Mareše (47), který se teď v Ostravě nestyděl zmínit, odkud ty šaty máme," doplnila.

Pokud jde o vylepšení ňader, členky kapely podstoupily operaci z různých příčin. "My s Nikolou jsme si nová prsa pořídily z estetických důvodů, Radana je má kvůli zdravotním, protože je nositelkou rizikového genu BRCA2 (tyto zvyšují riziko vzniku nádorových onemocnění, zejména prsu a vaječníků - pozn.)," upřesnila Katka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám