Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Krajkové spodní prádlo se stále drží v hitparádě nejsvůdnějších kousků.

5 tipů jak svádět s krajkou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Našli jsme pro vás pět žhavých tipů na ty nejkrásnější podprsenky. Buďte krásná, svůdná a sexy – víme, jak na to.

Tip jedna: Modrobílé mámení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro majitelky plnějšího dekoltu jsme vybrali kvalitní kouzelnou podprsenku z kolekce Krisline, která nejenže skvěle obepne vaše vnady a dodá jim dostatečnou podporu, ale hlavně vypadá skvěle. Modrobílá kombinace je vhodná pro každodenní nošení i výjimečné příležitosti. Košíčky jsou nevyztužené s kosticemi a jsou ušity z kvalitní pevné vyšívané krajky. Ramínka jsou široká, elastická a snadno nastavitelná. Na Astratex.cz si tuto krásnou podprsenku můžete objednat i s kalhotkami do sady.

Tip dva: Sněhobílá pohádka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte ve svém šatníku luxusní podprsenku také v bílé variantě? Pod bílou halenku si jinou barvu vzít nemůžete. Kouzelná luxusní podprsenka z kolekce Avalingerie naplní všechny vaše představy o ideální podprsence – push-up s vyjímatelnými vycpávkami, kostice, odepínatelná ramínka a designově unikátní vzhled. S takovou podprsenkou okouzlíte každého muže. Dokupte si do kompletu také tanga, kalhotky a podvazkový pás.

Tip tři: Nenápadně sexy v béžové

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebujete podprsenku v tělové barvě a nechcete se vzdát luxusu a exkluzivity sexy podprsenek? S béžovou krajkovou podprsenkou značky Gorteks už nemusíte! Pořiďte si do své šatní skříně luxusní podprsenku s krásnou květinovou výšivkou. Podprsenka je pro maximální pohodlí vyztužena měkkou pěnovou hmotou a podložena bavlněným úpletem. Ramínka si můžete nastavit či úplně odepnout. Objednejte si do sady také barevně sladěné kalhotky.

Tip čtyři: Romantická bardotka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se na ples nebo máte v plánu si obléct tílko a nechcete celému světu ukazovat ramínka od podprsenky? Romantická sněhobílá podprsenka bez ramínek typu bardotka vaše problémy vyřeší. Zpevněné košíčky s vyjímatelnými vycpávkami pozvednou váš dekolt, takže na něm všichni muži budou moci oči nechat. A jemnou krajku si zamilujete. Pořiďte si také sladěné kalhotky a vybavte si šatní skříň kompletem, bez kterého se neobejdete.

Tip pět: Modré z nebe

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste milovnicí barevných kousků spodního prádla? Tato svěží modrá krajková podprsenka vám učaruje. Díky efektu push-up získáte dokonalý dekolt i s malými ňadry. Ramínka můžete zcela odepnout a vycpávky vyjmout. Krásnou krajkovou výšivku si zamilujete. I malá prsa můžou být krásná – pořiďte si i vy podprsenku, která vaše vnady podpoří. Tuhle úžasnou modrou podprsenku prostě musíte mít. Na Astratex.cz si zakoupíte do sady také skvěle padnoucí kalhotky. Buďte prostě dokonalá.

Další články

Načítám