Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná španělská modelka a herečka Lucía Rivera Romero momentálně tráví dovolenou se svou láskou fotbalistou Nachem Méndezem na Sardinii. Pohledný pár v tom lítá až po uši, což je zřejmé z jejich neustálých dotyků, polibků a fotbalistových obdivných pohledů směrem ke své sexy brunetce.

Třiadvacetiletá kráska se objevila například ve filmech Take Back, The Bunny nebo Psychedelic Psychopaths, ale věnuje se rovněž modelingu. Na Instagramu se může pochlubit již 165 tisíci sledujícími, ale po této dovolené, kde to s cudností nikterak nepřehání, to možná bude o poznání víc...

A kdopak je její pohledný partner? Jde o čtyřiadvacetiletého fotbalového záložníka hrajícího za španělský klub Sporting de Gijón. Jejich vztah bude asi poměrně čerstvý, jelikož španělská média o něm začala informovat teprve v dubnu.

Nechme se překvapit, jak to oběma hrdličkám dlouho vydrží, první zatěžkávací zkouškou v podobě dovolené právě procházejí...

Reklama

Další články

Načítám