Hlavní obsah
Článek

Po roce vysílání v rádiu Frekvence 1 odešla Sandra Pogodová a na její místo nastoupila nová moderátorka Aneta. A vypadá to, že díky svému temperamentu a otevřenosti do Dámského klubu bez nejmenších problémů zapadne.

Aneta Christovová je původní profesí novinářka, která dříve psala články o novinkách ze světa módy a krásy. Protože ale svými historkami neustále rozesmívala kolegyně v kanceláři, padla zmínka o tom, že by svou živost měla zúročit v rádiu. A tak se vydala na konkurz, kde se ucházela o post moderátorky počasí, což ale nevyšlo. „Kvůli mému chrapláku to nevyšlo. No a druhé setkání se pak stalo osudovým,“ směje se Aneta.

V rádiu se prý ocitla proto, že se na ni usmálo štěstí. „Kdybych nebyla právě tady, vlastnila bych dřevěný bar na exotické bílé písečné pláži, kde celoročně svítí sluníčko a lidi jsou spokojení sami se sebou.“ K exotice má ostatně blízko, po tatínkovi je napůl Bulharka, což vysvětluje její temperament a také náklonnost k cizokrajným typům mužů. Ostatně Anetin přítel je toho důkazem. Jmenuje se Prince a pochází z ostrova Mauricius. Dokonce prozradila, jak vypadá jejich společné soužití. „Komicky. Jelikož je to první muž, který překročil práh mého bytu a nebyl z něj vyhoštěn ještě před setměním. Krom toho je to množství různorodých kultur důvodem úžasných sopečných výbuchů. No a já si i po roce a půl stále zvykám na to, že vůbec žiji s chlapem.“

Reklama

Další články

Načítám