Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká moderátorka, televizní hvězda a dnes především fitness cvičitelka Brooke Burke (51) je i po padesátce v neskutečné formě. Není divu, že si kráska nemusí najímat modelky, aby propagovala svou aplikaci na cvičení.

Nafotí se totiž klidně sama jen se svou kamarádkou a od modelek ji nikdo nerozezná. Snímky v plavkách vznikaly na pláži v Malibu a dámám to na nich moc slušelo. Až se nechce věřit, že Brooke nevyšlo manželství s fešákem z Pobřežní hlídky Davidem Charvetem, s nímž se před dvěma lety rozvedla.

Na ocet však dlouho nezůstala a nyní je zasnoubená s realitním investorem Scottem Rigsbym. Brooke si postavičku jako lusk udržuje nejen cvičením, ale i zdravou životosprávou. Jí samotné prý také vyhovuje přerušovaný půst.

„Je to jeden u nejjednodušších způsobů, jak zhubnout,“ míní, aniž by ale svou dietu komukoliv nutila. Na každého prý funguje něco jiného.

Kráska z titulních stránek magazínů je zároveň už čtyřnásobnou maminkou. S Davidem Charvetem má dospívající dceru Heaven (15) a syna Shayu (14). Z předchozího manželství pak má ještě dospělé dcery Sierru (20) a Neriah (22).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám