Hlavní obsah
Článek

Kaskadér Petr Jákl (50) má se svojí manželkou Romanou dvě dcery, Elise a Sofii. Spolu tvoří už léta šťastné manželství. Teď se Petr veřejně přiznal, jak svoji krásnou ženu sbalil, a jestli byste hádali, že ji uhranul vysokou postavou, svaly nebo byl dokonalý gentleman, jste vedle. Potkali se na Kanárských ostrovech a nechal ji všechno za sebe zaplatit.

„Šli jsme na jednu večeři, ona mě odmítala, to nevím proč. Možná to bylo tím, že jsem si nevzal na tu večeři peněženku a ona to musela za mě celé zaplatit.“ Popsal kaskadér jejich první rande v show 7 pádů Honzy Dědka.

Nakonec dostal ještě další šanci, ale, světe, div se, sličná blodýnka opět musela placení účtu vyřešit „Já jsem si ale na ty Kanáry zapomněl vzít všechny peníze. Platil to tedy za mě všechno její nejlepší kamarád. Pak jsem se vrátil a pozval jsem ji na večeři a zase jsem tu peněženku zapomněl a dohromady se to stalo třikrát,“ dodal během rozhovoru Petr.

Svou ženu tedy ohromil zajímavým způsobem. Co, milé dámy? Zaujal by vás muž, kdybyste za něj musely třikrát za sebou zaplatit? Na celý rozhovor se můžete těšit už dnes večer. Zábavná show 7 Pádů Honzy Dědka začíná ve 22:40 na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám