Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Představujeme revoluční program pro zdravé a trvalé hubnutí založený na nových trendech spalování nadbytečných kalorií. Dietní plán pod názvem SAUNA SLIM se opírá o účinky saunování v kombinaci s doplňky stravy ByMe Nutrition.

Sauna Fat Burner GINGER

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hlavním pilířem hubnoucího programu SAUNA SLIM je přírodní preparát Sauna Fat Burner GINGER, který umožňuje hubnout uměle vyvolanou termogenezí. Působením doplňku stravy v kombinaci s prohřátým organismem při pobytu v sauně. Sauna Fat Burner GINGER je založen na synergickém efektu 4 záhřevných a vzájemně se doplňujících složek. Jedná se o zázvor, kofein, černý pepř a pomerančovník hořký-citrus aurantium.

Sauna pH Control

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Předpokladem stálé štíhlé linie je udržování zásaditých a kyselinotvorných látek v těle v rovnováze. Strava většiny populace je plná potravin, které ničí zásadité látky. Překyselený organismus brání spalování tuků a způsobuje zavodnění těla. Nápoj pro odkyselení Sauna pH Control společně s pravidelným saunováním umožňuje optimalizaci vnitřního prostředí. Obsahuje optimální poměr 5 zásadotvorných prvků ve formě organických solí.

Sauna Liquid Diet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Důležitým pravidlem dietního programu SAUNA SLIM je pitný režim. Zvláště v době saunovací procedury, kdy se vypotí až 1 litr vody. Pokud člověk v průběhu saunování nepije, blahodárné účinky sauny můžou mít obrácený efekt. Nedoporučují se sladké šťávy, džusy a už vůbec ne alkohol. Nápoj Sauna Liquid Diet obsahuje kromě L-Carnitinu, který podporuje hubnutí, extraktu Aloe vera také vitamíny a minerály, které se saunováním z těla ztrácí.

Akce 3+1 zdarma Sauna Liquid Diet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Saunová sezóna je v plném proudu. Proč ji nevyužít pro optimální a zdravý způsob hubnutí. ByMe Nutrition má ve svém dietním plánu SAUNA SLIM řadu doplňků stravy, které nyní nabízí v cenové akci. Balíček obsahuje Sauna Fat Burner GINGER, Sauna pH Control a Sauna Vitality Cordyceps, který umožňuje tělo detoxikovat a nastartovat hubnoucí procesy rychleji. K těmto třem produktům obdržíte ZDARMA Sauna Liquid Diet. Ušetříte 899 Kč.

Další články

Načítám