Hlavní obsah
Článek

David Hasselhoff (71) vyrazil s manželkou Hayley Roberts (42) do Monte Carla na televizní festival a hned byli středem pozornosti. Mohla za to především Roberts, která vynesla květované mini s hlubokým výstřihem bez podprsenky. Ta by se k modelu ostatně stejně nehodila.

S Hayley se David oženil v roce 2018 během honosného obřadu v italské Apulii. Brali se po sedmi letech vztahu, ale nejslavnější plavčík z Pobřežní hlídky dlouho váhal, jestli pojmout mladší krásku za manželku.

„Nemyslel jsem si, že je dobrý nápad si ji vzít, protože jsem o dost starší a nechtěl jsem jí kazit zábavu, mládí a nadšení z představy, že spolu zestárneme a budeme mít děti,“ prozradil těsně po svatbě magazínu OK!

Naštěstí si ale uvědomil, že Hayley miluje a zkrátka k sobě patří. Hvězdný pár se seznámil v roce 2011, když herec působil jako porotce soutěže Britain's Got Talent. Ve Walesu zavítal do obchodu, kde ho fanynka oslovila, aby se s ní vyfotil. Tou fanynkou byla Roberts, která tam v té době pracovala jako prodavačka.

Herec byl před Hayley dvakrát ženatý. S Catherine Hickland v letech 1984–1989 a s Pamelou Bach v letech 1989–2006. S druhou ženou má i dvě dcery, Taylor Ann (32) a Hayley (29).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám