Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) a její exmanžel Kanye West (46) se po dlouhé době sešli na jednom místě. Oba si v pátek odpoledne nenechali ujít basketbalový zápas jejich nejstarší dcery North, v tělocvičně nedaleko Thousand Oaks v Kalifornii tímto bohulibým činem ale vytvořili docela dusno.

Dvojice od sebe seděla sice jen kousek, ale ani jeden se nezdál být ve své kůži. Zatímco Kim si výjimečně odpustila extravagantní modely a dorazila v jednoduchém bílém tričku Balenciaga za 495 dolarů a džínových kalhotách i botách, Kanye si vzal černé tepláky, kšiltovku a červenou mikinu. Pro jistotu se ještě schoval pod kapuci a doufal, že si ho nikdo nebude moc všímat. Svým pohledem by nejspíš odradil kohokoli, kdo by jej třeba chtěl jen poprosit o autogram.

Není se moc čemu divit, Kim se daří výborně po všech stránkách. Její popularita rozhodně neupadá, jak jí kdysi její ex po jejich rozchodu předpovídal, má skvěle rozjetý byznys a s přítelem Petem Davidsonem (30) i téměř po roce vrkají jako holoubci.

To Kanye je na tom o poznání hůř. Minulý týden se rozešel s přítelkyní Chaney Jones, jež byla mladší kopií Kim, a podle jeho kolegy a kamaráda Voryho si rapper nyní dá rok pauzu v hudbě, aby se dal trochu dohromady.

Reklama

Další články

Načítám