Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32) vyrazila na poslední dovolenou před narozením druhého potomka. S partnerem a dcerou dojeli autem do Chorvatska. Jak Super.cz řekla před odjezdem, cítí se tak bezpečněji.

„Mám už trošku strach. Budeme ale asi často stavět na malou. To už jsem dopředu hlásila, že to bude samá zastávka," řekla Super.cz Boho.

V Chorvatsku si užívá slunečného počasí a také předvedla, jak jí to v 25. týdnu těhotenství sluší v bikinách. "Ta stehniska a břicho nějak povyrostlo," popsala snímky Jitka.

Cítí se dobře a prozradila, že není líná a i v těhotenství na sobě maká. "Snažím se pořád trošku cvičit, byla jsem docela závislá na dřepování. Snažím se nepřejídat, rozhodně nejím za dva, ale zase se úplně nehlídám, zmrzlinu si dopřeju," prozradila Super.cz modelka a zpěvačka, kterou po návratu v červenci čeká stěhování z Třebíče do nového domu, který s partnerem rekonstruují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám