Hlavní obsah
Článek

Elegantní, a přitom roztomilá. Taková byla vévodkyně Kate (42) na pátečních dostizích v Ascotu, kam dorazila po boku manžela Williama (41). Oblékla puntíkované šaty do půli lýtek, nezbytný klobouk a model vyladila hnědými doplňky.

Vévodkyně s oblibou obléká i kousky z konfekce, to ale nebyl tento případ. Královské dostihy jsou prestižní společenskou událostí a garderoby podléhají přísnému dress codu. Konkrétně šaty Kate z dílny značky Alessandra Rich vyšly na 1970 liber, v přepočtu necelých 57 tisíc korun.

Model jako již mnohokrát odkazoval k zesnulé princezně Dianě, která puntíkovaný kousek oblékla do Ascotu v roce 1988. Náušnice s diamanty a perlami, jimiž se Kate ozdobila, navíc v minulosti patřily právě Dianě.

Královské dostihy patří k nejočekávanější sportovní a společenské události sezóny, na níž se v průběhu pětidenního konání objeví všichni přední členové královské rodiny. Vzhledem k potížím s pohyblivostí však královna Alžběta II. letošní ročník vynechala, přestože jde údajně o její neoblíbenější společenskou událost.

Reklama

Další články

Načítám