Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejstabilnějších hollywoodských párů Goldie Hawn (76) a Kurt Russell (71), který je spolu dlouhých 39 let, ale nikdy vztah nestvrdil svatbou, aktuálně tráví dovolenou v Evropě. Na rozdíl od řady dalších amerických celebrit ale nezvolili italské či španělské ostrovy, nýbrž Řecko. Goldie s Kurtem si pro svůj pobyt vybrali malý ostrůvek v Egejském moři Skiathos.

Sympatické je, že dvojice si nepronajala žádnou luxusní jachtu, ze které by sotva slezli mezi ‚normální smrtelníky‘, nýbrž vcelku obyčejný motorový člun, který si vyzkoušel řídit i samotný herec.

A zatímco maminka Kate Hudson a hvězda filmů Vojín Benjaminová, Přes palubu či Smrt jí sluší předvedla stále útlou figuru v černých plavkách, její drahá polovička v kostkovaných bermudách ukázala, že už jí přeci jen od dob natáčení akčních trháků narostl trošku pupíček.

Russell, jenž v posledních letech zaválel například v Rychle a zběsile 9 a hlavně v Tarantinových Osmi hrozných a Tenkrát v Hollywoodu, si svou partnerku stále hýčká a jak je vidno, dokáže ji i po tolika letech rozesmát na celé kolo.

Slavná dvojice si na ostrůvku neužívá jen krásných písčitých pláží, ale i místních restaurací a taveren. Dokonce jsou oba velmi vstřícní, když je pozná někdo z místních nebo turistů. Klidně s nimi prohodí pár slov a věnují milý úsměv. A takhle to má být! Ne nadarmo se říká, že čím větší hvězda, tím normálnější chování...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám