Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že Liam Payne stále neví, ve které ženské náruči zakotvit. Poté, co se ne zrovna taktním způsobem nedávno rozešel se snoubenkou Mayou Henry tím, že se na internetu začaly objevovat fotky s jeho novým objevem Alianou Mawly, už je zřejmě na řadě další kráska, a ne jen tak ledajaká.

Na to, že má zpěvák, proslulý díky chlapecké skupině One Direction, už pětiletého syna Beara se zpěvačkou Cheryl Cole (38), se nechová zrovna jako ukázkový táta.

Zatímco byl ještě před dvěma týdny viděn s Alianou na letišti Heathrow a o slečně z jeho videoklipu se tak začalo mluvit jako o jeho nové partnerce, trávil tento týden noční hodiny s další kráskou.

Payne byl spatřen, jak odchází z londýnského hotelu Nobu ve tři ráno ve společnosti své bývalé přítelkyně Daniellle Peazer a autem následně odjíždějí neznámo kam. Zpěvákův výraz ‚já nic, já muzikant‘ přitom mluví za vše.

Osmadvacetiletý Payne randil s o sedm let starší tanečnicí v letech 2010 – 2012 a později přiznal, že byl z jejich rozchodu zničený. Britská média už mají jasno, Liam po letech obnovil jejich vztah. U zpěváka s takovou fluktulací partnerek jsou to ovšem poněkud předčasná prohlášení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám