Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno jsme vám představili půvaby oplývající mladší dceru miliardáře Billa Gatese, která jej doprovázela na akci TIME 100 Gala v New Yorku. Pokud se vám devatenáctiletá Phoebe Gates líbila, vězte, že tentokrát se předvedla v něčem ještě mnohem víc sexy, než byly její světle růžové šaty z červeného koberce.

Studentka Stanfordské univerzity sdílela ve čtvrtek na Instagramu snímek, na němž pózuje v bílých bikinách. Fotografie má ovšem hlubší záměr než pouze předvést křivky sledujícím, kterých má na svém účtě již 116 tisíc.

Phoebe se angažuje v problematice potratů, která je ve Spojených státech stále ožehavým tématem. Koncem měsíce by totiž mohlo dojít ke zrušení takzvaného případu Roe vs. Wade z roku 1973 Nejvyšším soudem USA. V rámci jeho tehdejšího rozhodnutí došlo ke zlegalizování potratů na americké půdě.

„Každý člověk si zaslouží přístup k péči o sexuální a reprodukční zdraví,“ píše například dcera zakladatele Microsoftu ve svém příspěvku, jenž obsahuje například i grafické znázornění států, které by v případě zrušení Roe vs. Wade přistoupily k zákazům potratů.

Reklama

Další články

Načítám