Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Emma Thompson nyní představuje svůj nejnovější snímek s názvem Good Luck to You, Leo Grande. Zahrála si v něm vdovu v důchodu Nancy, která zatouží po milostném dobrodružství. Dopřeje si ho prostřednictvím mužského escortu Lea v podání Daryla McCormacka (29).

Natáčení filmu bylo pro herečku ojedinělé, scénář jí totiž předepisoval i nahé scény, v nichž musela vystoupit ze své komfortní zóny.

Natáčení předcházela příprava, která zahrnovala mimo jiné to, že si hlavní hrdinové spolu s režisérkou Sophie Hyde svlékli svršky a popisovali svá těla. Jaký k nim mají vztah, co na sobě mají rádi, ale i nedostatky, které je trápí.

„Když jsem pak byla nahá na place, všichni byli velmi, opravdu velmi starostliví, ale také velmi zábavní,“ uvedla Thompson s tím, že si jednotliví členové štábu velmi hlídali, kam se dívají, aby si náhodou herečka nemyslela, že si ji prohlížejí.

Herečka zároveň vyzvala, aby k sobě lidé přestali být přehnaně kritičtí. „Zastavte to, všichni. Už i osmileté děti vám řeknou, že nesnáší svá stehna,“ varuje Thompson.

Snímek byl zveřejněn v pátek na stanici Hulu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám