Hlavní obsah
Článek

Teprve před pár dny oznámili Eva Decastelo (45) s manželem Reném konec vztahu. Oba tvrdili, že za rozchodem nestojí nikdo třetí. Nyní vyšlo najevo, že po boku scenáristy seriálů Slunečná či ZOO už je nová žena.

René Decastelo se po ulicích vodí za ruku s jinou Evou. Jeho novou partnerkou je ragbistka Eva Korniová Jung, jak informoval Blesk. V roce 2014 byla mezi čtyřkou hráček nominovaných na českou ragbistku roku. Nyní je maminkou tří dětí.

Moderátorka šokovala rozchodem s manželem teprve minulý týden. „Život není pohádka. Vztahy jsou složité, občas všechno nedopadne, jak jsme si plánovali. Důležité je umět si to přiznat. My s manželem jsme to uměli udělat a pochopili jsme, že jako partneři a manželé už nemáme budoucnost,“ nechala se slyšet v prohlášení.

Okamžitě se začalo spekulovat, že by za rozchodem mohl stát někdo třetí, scenárista to ale popřel s tím, že jsou se ženou od sebe už delší dobu.

„Je to už pár měsíců, co jsme si s Evi řekli, že nemáme budoucnost jako partneři a manželé. Pro senzacechtivé dodávám, že na to neměl vliv nikdo další, jen my dva,“ zdůraznil René Decastelo na svém instagramovém profilu.

Jeho slova potvrdila i Eva Decastelo, která si také stojí za tím, že se s manželem rozešli v dobrém.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám