Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už delší dobu se šušká, že po boku Natali Ruden (53) se objevuje nový muž. Během její přehlídky poslední kolekce na lodi plující po Vltavě se kolem ní pohybovalo mnoho mužů, ten, kterému patří její srdce, ale chyběl.

„Jsem zamilovaná, mám nového přítele. Míříme zítra do jižní Francie. Jmenuje se Jan, ale zatím jsme se veřejnosti nepředstavili. Je na obchodních cestách a nemohl tady být. Těším se, že ho brzy veřejně představím,“ neskrývala svou zamilovanost známá návrhářka.

Dozvěděli jsme se, jak se designérka a obchodník dali dohromady. „Musím říct, že to byl tak nečekaný příběh. Až budu jednou psát knihu, tak tomu věnuji jednu velkou kapitolu. Oslovil mě, protože chtěl vidět mé modely. Viděl nějaké fotky z minulé přehlídky. Chodil kolem mé výlohy a chtěl vidět modely reálně. Pak jsme se seznámili. Musím říct, že doteď neviděl nic z mé kolekce, ale život je úplně jiný,“ smála se Natali, která považuje partnerův způsob námluv jako trik: „Zatím se úplně nepřiznal, ale myslím, že to tak bude na osmdesát procent.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám